Изтриване на профила и данните

Как да изтриете завинаги вашия Free.ai профил, какво е премахнато и какво трябва да запазим.

Можете да изтриете вашият Free.ai профил по всяко време, от сайта или от мобилния приложение Free.ai. Изтриването е постоянно и не може да бъде отменено.

Как да изтриете профила си

Ако можете да се подпишете
  1. Запиши се на сметката си.
  2. Отваряне на настройките на сметката.
  3. Изберете Изтриване на сметката и потвърдете.

Изтриване на моята сметка

В приложението Free.ai Android, същата опция е под сметката. Тя отваря този поток за изтриване.

Ако не можете да се подпишете

E-mail hello@ free.ai от адреса на сметката и ни помоли да го изтрием. Ние ще го потвърдим и изтрием за вас. Няма сметка за изтриване на думата say-so на друг адрес.

Какво се изтрива

Chat файлове на работния простор и историята на поколението се изтриват незабавно. Всичко останало се изчисти в рамките на 30 дни, включително от резервни копия, докато те се въртят.

Това, което трябва да запазим

Платежни записи се съхраняват, когато законът го изисква, за данъчен и измама-превенция. Те се съхраняват без данни за сметката си и не се използват за да се свърже с вас или за възстановяване на профил. Входните записи на сървъра, съдържащи IP адреси, се съхраняват за 90 дни за предотвратяване на сигурността и злоупотребата, след което се изтриват.

Активни абонаменти

Изтриване на вашата сметка отменя всички активни абонаменти и няма да бъдете заредени отново. Ако искате само сметката да спре, можете да прекъснете абонамента cancel абонамент и да запазите сметката си.

Вижте нашето Privacy Policy за пълното описание на това, което събираме и защо.

Love Free.ai? Tell your friends!

Оцени тази страница