Ta bort ditt konto och dina uppgifter
Hur du permanent raderar ditt Free.ai-konto, vad som tas bort och vad vi är skyldiga att behålla.
Du kan ta bort ditt Free.ai-konto när som helst, från webbplatsen eller från Free.ai-mobilappen. Borttagningen är permanent och kan inte göras ogjord.
Hur du raderar ditt konto
Om du kan logga in
- Logga in på ditt konto.
- Öppna Kontoinställningar.
- Välj Ta bort konto och bekräfta.
I Free.ai Android-appen är samma alternativ under Konto. Det öppnar detta borttagningsflöde.
Om du inte kan logga in
Skicka hello@free.ai från adressen på kontot och be oss att ta bort den. Vi bekräftar och raderar den åt dig. Inget konto raderas på say-so för en annan adress.
Vad som tas bort
- Din e-postadress, lösenordshash och profilinställningar.
- Din symboliska balans och eventuella återstående krediter, som är förverkade.
- Din chatthistorik, arbetsyta filer och sparade projekt.
- Dina generationer: bilder, video, ljud och deras gemensamma länkar.
- Dina API-nycklar, webbhooks och alla schemalagda uppgifter.
Chat Arbetsrymdsfiler och generationshistorik raderas omedelbart. Allt annat rensas inom 30 dagar, inklusive från säkerhetskopior när de roterar.
Vad vi måste behålla
Betalningsposter behålls där lagen kräver det, för skatte- och bedrägerikontroll. De sparas utan dina kontouppgifter och används inte för att kontakta dig eller för att bygga upp en profil. Serveråtkomstloggar som innehåller IP-adresser sparas i upp till 90 dagar för att förebygga säkerhet och missbruk, och raderas sedan.
Aktiva prenumerationer
Om du tar bort ditt konto avbryter du alla aktiva prenumerationer och du debiteras inte igen. Om du bara vill att faktureringen ska stoppas kan du cancelera prenumerationen och behålla ditt konto.
Se vår Sekretesspolicy för en fullständig beskrivning av vad vi samlar in och varför.