Usuń konto i dane
Jak na stałe usunąć konto Free.ai, co jest usunięte i co musimy zachować.
Możesz usunąć konto Free.ai w dowolnym momencie, z strony internetowej lub z aplikacji komórkowej Free.ai. Usunięcie jest trwałe i nie może być cofnięte.
Jak usunąć konto
Jeśli można się zalogować
- Zaloguj się na swoje konto.
- Otwarte ustawienia konta.
- Wybierz Usuń konto i potwierdź.
W aplikacji Free.ai Android, ta sama opcja jest pod Kontem. Otwiera ten przepływ usuwania.
Jeśli nie można zalogować się
E-mail hello@ free.ai z adresu na koncie i poproś nas o usunięcie. Potwierdzimy i usuniemy go dla Ciebie. Nie ma konta na sygnaturze innego adresu.
Co usuwa się
- Twój adres e-mail, hasło hasła i ustawienia profilu.
- Twoja tokenowa równowaga i pozostałe kredyty, które są przegrane.
- Historia czatów, pliki robocze i zapisywane projekty.
- Twoje pokolenia: obrazy, video, audio i ich połączenia.
- Twoje API klawisze, Webhooks, i wszelkie zaplanowane zadania.
Chat pliki robocze i historia generacji są natychmiast usuwane. Wszystko inne jest oczyszczone w ciągu 30 dni, w tym z kopii zapasowych podczas ich obracania.
To, czego musimy zachować
Zapisy płatnicze są przechowywane, jeśli wymaga to prawo, w celu audytu podatkowego i oszustw i zapobiegania nadużyciom. Są one przechowywane bez danych konta i nie są wykorzystywane do kontaktu z Tobą lub do odbudowy profilu. Logi dostępu do serwerów zawierające adresy IP są przechowywane przez okres do 90 dni w celu zapobiegania bezpieczeństwu i nadużyciom, następnie usuwane.
Aktywne subskrypcje
Usuwanie konta anuluje wszystkie aktywne subskrypcje i nie zostaniesz ponownie naliczony. Jeśli chcesz, by rachunki się zatrzymały, możesz zakończyć przeliczenie cancel Subskrypcja i zachować konto.
Zobacz naszą politykę Privacy pełny opis tego, co zbieramy i dlaczego.