Poista tilisi ja tietosi
Miten poistaa pysyvästi Free.ai-tilisi, mitä poistetaan ja mitä meidän on säilytettävä.
Voit poistaa Free.ai-tilisi milloin tahansa, sivuilta tai Free.ai-mobiilisovelluksesta. Poisto on pysyvä eikä sitä voi peruuttaa.
Miten poistat tilisi
Jos voit kirjautua sisään
- Kirjaudu tilillesi.
- Avaa tilin asetukset.
- Valitse Poista tili ja vahvista.
Free.ai Android -sovelluksessa sama vaihtoehto on tilin alla. Se avaa poistovirran.
Jos et voi kirjautua sisään
Lähetä hello@free.ai-osoite tililtä sähköpostilla ja pyydä meitä poistamaan se. Vahvistamme ja poistamme sen puolestasi. Toisen osoitteen sanomisesta ei poisteta tiliä.
Mikä on poistettu
- Sähköpostiosoite, salasana-ash ja profiiliasetukset.
- Sinun saldosi ja jäljellä olevat luottosi menetetään.
- Chat-historiasi, työtilatiedostosi ja tallensi projekteja.
- Sukupolvesi: kuvat, videot, ääni ja heidän yhteislinkkinsä.
- API-avaimesi, verkkokoukkusi ja kaikki aikataulutetut tehtäväsi.
Chat työtilatiedostot ja sukupolven historia poistetaan välittömästi. Kaikki muu poistetaan 30 päivän kuluessa, myös varmuuskopioista, kun ne pyörivät.
Mitä meiltä vaaditaan
Maksutiedot säilytetään lain edellyttämällä tavalla vero- ja petos- ja petostentorjuntatarkastuksessa. Niitä säilytetään ilman tilitietojasi, eikä niitä käytetä yhteydenottoon tai profiilin uudelleen rakentamiseen. IP-osoitteita sisältäviä palvelinlokkeja säilytetään jopa 90 päivää turvallisuuden ja väärinkäytösten estämiseksi, minkä jälkeen ne poistetaan.
Aktiiviset liittymät
Deleting your account cancels any active subscription and you will not be charged again. If you only want the billing to stop, you can cancel the subscription and keep your account.
Directive Policy:ssä on täydellinen kuvaus siitä, mitä keräämme ja miksi.