حذف حساب و دادههای شما
How to permanently delete your Free.ai account, what is removed, and what we are required to keep.
شما میتوانید حساب Free.ai خود را در هر زمان از طریق وبگاه یا از طریق برنامه موبایل Free.ai حذف کنید. حذف دائمی است و نمیتوان آن را برگرداند.
چطور حساب کاربری خود را حذف کنید
اگه ميتوني وارد بشي
- وارد حساب خودتان شوید.
- باز کردن تنظیمات حساب.
- حذف حساب را انتخاب کنید و تأیید کنید.
در برنامه اندروید Free.ai، همان گزینه در حساب است. این جریان حذف را باز میکند.
اگر نمیتوانید وارد شوید
از آدرس حساب، یک ایمیل به آدرس hello@free.ai ارسال کنید و از ما بخواهید که آن را حذف کنیم. ما تأیید میکنیم و برای شما حذف میکنیم. هیچ حسابی به درخواست آدرس دیگری حذف نمیشود.
چه چیزی حذف میشود
- نشانی ایمیل شما، هش گذرواژه و تنظیمات پروفایل.
- حساب توکن و هر نوع اعتباري که باقي مونده، که از دست رفته
- تاریخچه گپ، پروندههای فضای کاری و پروژههای ذخیرهشده شما.
- این برنامهها شامل: تصاویر، ویدئو، صدا و لینکهای اشتراکی هستند.
- کلیدهای API، webhookها و هر کار برنامهریزی شده شما.
پروندههای Chat فضای کاری و تاریخچه تولید بلافاصله پاک میشوند. همه چیز دیگر در طی ۳۰ روز پاک میشود، از جمله از پشتیبانها هنگامی که چرخش میکنند.
چيزايي که ما بايد نگه داريم
ثبت پرداختها در جایی که قانون آن را لازم میداند، برای مالیات و بازرسی جلوگیری از تقلب نگهداری میشود. آنها بدون جزئیات حساب شما نگهداری میشوند و برای تماس با شما یا بازسازی پروفایل استفاده نمیشوند. ثبت دسترسی سرور شامل آدرس IP برای امنیت و جلوگیری از سوء استفاده تا ۹۰ روز نگهداری میشود ، سپس حذف میشود.
اشتراکهای فعال
حذف حساب شما، هر اشتراک فعالی را لغو میکند و دیگر هزینهای برای شما محاسبه نمیشود. اگر فقط میخواهید پرداخت قبض متوقف شود، میتوانید cancel the subscription را انجام دهید و حساب خود را نگه دارید.
برای توضیح کامل اینکه چه چیزهایی را جمعآوری میکنیم و چرا، به سیاست خصوصی Privacy Policy مراجعه کنید.