Обришите налог и податке
How to permanently delete your Free.ai account, what is removed, and what we are required to keep.
Налог Free.ai можете обрисати у било ком тренутку, са веб сајта или са мобилног програма Free.ai. Брисање је трајно и не може бити опозвано.
Како обрисати налог
Ако можете да се пријавите
- Потпишите се на свој рачун.
- Отворене поставке налога.
- Изаберите Обриши налог и потврдите.
In the Free.ai Android app, the same option is under Account. It opens this deletion flow.
Ако не можете да потпишете
Email hello@free.ai from the address on the account and ask us to delete it. We will confirm and delete it for you. No account is deleted on the say-so of a different address.
Шта се обрише
- Адреса е‐ поште, хашиш лозинке и поставке профила.
- Ваш токен баланс и било који преостали кредити, који су изгубљени.
- Историја ћаскања, радне површине и сачуване пројекте.
- Ваше генерације: слике, видео, аудио и њихове везе са дељењем.
- Ваш АПИ кључеви, веб-кућице, и било које заказане задатке.
Chat фајлови радне површисторијат генерације одмах се избришу. Све остало се очишћава за 30 дана, укључујућиз резервних копија док се ротирају.
Оно што нам је потребно да задржимо
Плаћачки записи се задржавају где је закон захтеван, за ревизор пореза и преваре. Они се чувају без детаља налога и нису коришћени за контакте или за обнову профила. Дневници приступа сервера који садрже ИП адресе се задржавају до 90 дана за безбедност и спречавање злоупотребе, а затим брисање.
Активни претплате
Deleting your account cancels any active subscription and you will not be charged again. If you only want the billing to stop, you can cancel the subscription and keep your account.
Погледајте нашу Privacy Policy за потпуни опис онога што прикупљамо и зашто.