Odstránenie vášho účtu a údajov
How to permanently delete your Free.ai account, what is removed, and what we are required to keep.
Svoj účet môžete kedykoľvek zrušiť, a to buď prostredníctvom webovej stránky alebo mobilnej aplikácie spoločnosti Free.ai, pričom zrušenie je trvalé a nie je možné ho vrátiť späť.
Ako odstrániť svoj účet
Ak sa môžete prihlásiť
- Prihláste sa do svojho účtu.
- Otvorte nastavenia účtu.
- Vyberte položku Odstrániť účet a potvrďte.
V aplikácii Free.ai Android, rovnaká možnosť je pod účtom. Otvorí tento tok vymazania.
Ak sa nemôžete prihlásiť
Ak chcete zmazať účet, pošlite nám e-mail na hello@free.ai z adresy, ktorá je na ňom uvedená, my ho pre vás potvrdíme a zmažeme. Žiadny účet nie je zmazaný na základe inej adresy.
Čo je odstránené
- Vaša e-mailová adresa, hash hesla a nastavenia profilu.
- Váš zostatok žetónov a akékoľvek zostávajúce kredity, ktoré prepadnú.
- História konverzácie, súbory pracovného priestoru a uložené projekty.
- Vaše generácie: obrázky, video, audio, a ich zdieľanie odkazov.
- Vaše kľúče API, webhooky a všetky naplánované úlohy.
Súbory pracovného priestoru Chat a história generovania sa vymažú okamžite, všetko ostatné sa vymaže do 30 dní vrátane záloh, keď sa rotujú.
Čo sme povinní uchovávať
Záznamy o platbách sa uchovávajú v prípade, že to vyžaduje zákon, na účely daňového auditu a auditu na predchádzanie podvodom. Uchovávajú sa bez údajov o vašom účte a nepoužívajú sa na kontaktovanie vás ani na obnovenie profilu. Denníky prístupu na server obsahujúce IP adresy sa uchovávajú až 90 dní z dôvodu bezpečnosti a prevencie zneužívania, potom sa odstránia.
Aktívne predplatné
Deleting your account cancels any active subscription and you will not be charged again. If you only want the billing to stop, you can cancel the subscription and keep your account.
See our Privacy Policy for the full description of what we collect and why.