Таны данс болон мэдээллийг устга
Танай Free.ai дансыг хэрхэн үүрд устгах, юу устгагдсан, юуг хадгалах шаардлагатай вэ.
Та өөрийн Free.ai дансаа хэзээ ч, вэбсайтаас эсвэл Free.ai гар утасны аппликейшнээс устгаж болно. Энэ нь байнга хүчинтэй бөгөөд буцааж авах боломжгүй.
Таны дансыг хэрхэн устгах вэ
Хэрэв та нэвтрэх боломжтой бол
- Нууц үгийг оруулах
- Тохиргоо
- Тохиргооны цонхны "Хуудсыг устгах" цэсийг сонгож баталгаажуулна уу.
Free.ai Android програмд, ижил сонголт нь Хэрэглэгчийн нэрийн доор байдаг. Энэ нь устгах урсгал нээх болно.
Хэрэв та нэвтрэхгүй бол
Email hello@free.ai from the address on the account and ask us to delete it. We will confirm and delete it for you. No account is deleted on the say-so of a different address.
Хуучин
- Таны цахим шуудан, нууц үгийн утга, профайлын тохиргоо.
- Таны токен болон үлдсэн кредитийн үлдэгдэл, энэ нь алдагдсан.
- Таны ярианы түүх, ажлын цонхны файлууд, хадгалсан төслүүд.
- Таны үеийнхэн: зураг, видео, дуу, тэдний хуваалцах холбоосууд.
- Таны API түлхүүр, вэбхоук болон төлөвлөгөөт ажлууд.
Chat ажлын талбайн файлууд болон үүсгэсэн түүхүүд шууд устгагдана. Бүх зүйл 30 хоногийн дотор устгагдана, үүнд эргэлдэж байгаа нөөцлөлтүүд ч багтана.
Бидний хадгалж байх ёстой зүйл
Нэхэмжлэхийн тэмдэглэл нь хуульд заасан тохиолдолд, татвар болон хуурамч мэдээллийг шалгах зорилгоор хадгалагдана. Энэ нь таны дансны мэдээллийг агуулаагүй бөгөөд таныг холбох, профайлыг дахин бүтээх зорилгоор ашиглагддаггүй. Серверийн IP хаяг агуулсан нэвтрэх тэмдэглэл нь аюулгүй байдал болон гэмт хэрэгт өртөхөөс сэргийлэх зорилгоор 90 хоног хүртэл хадгалагдаж, дараа нь устгагдана.
Бүртгэгдсэн
Хэрэглэгчийн нэрийг устгавал идэвхтэй захиалгыг цуцална. Хэрэв та зөвхөн төлбөрөө зогсоохыг хүсвэл, захиалгыг цуцлахcancel the subscription and keep your account.
Бид юу цуглуулж, яагаад цуглуулж байгааг бүрэн тайлбарлахын тулд бидний Privacy Policy-г үзнэ үү.