Διαγραφή λογαριασμού και δεδομένων
Πώς να διαγράψετε μόνιμα το λογαριασμό σας Free.ai, τι αφαιρείται, και τι είμαστε υποχρεωμένοι να κρατήσουμε.
Μπορείτε να διαγράψετε το λογαριασμό σας Free.ai ανά πάσα στιγμή, από την ιστοσελίδα ή από την εφαρμογή Free.ai mobile.
Πώς να διαγράψετε το λογαριασμό σας
Αν μπορείτε να υπογράψετε
- Υπογράψτε στο λογαριασμό σας.
- Ρυθμίσεις Άνοιγμα λογαριασμού.
- Επιλέξτε Διαγραφή λογαριασμού και επιβεβαιώστε.
Στην εφαρμογή Free.ai Android, η ίδια επιλογή είναι στο λογαριασμό.
Αν δεν μπορείτε να υπογράψετε
Email hello@free.ai από τη διεύθυνση του λογαριασμού και μας ζητά να το διαγράψουμε. Θα επιβεβαιώσουμε και θα το διαγράψουμε για εσάς. Κανένας λογαριασμός δεν διαγράφεται στο say-so μιας διαφορετικής διεύθυνσης.
Τι διαγράφεται
- Η διεύθυνση email σας, ο κωδικός πρόσβασης χασίς, και ρυθμίσεις προφίλ.
- Το συμβολικό σας υπόλοιπο και τυχόν υπόλοιπα πιστώσεις, που χάνονται.
- Το ιστορικό συνομιλίας σας, αρχεία χώρου εργασίας, και αποθηκεύτηκε έργα.
- Οι γενιές σας: εικόνες, βίντεο, ήχος, και τους συνδέσμους τους.
- Τα κλειδιά API, webhooks και οποιαδήποτε προγραμματισμένα καθήκοντα.
Chat αρχεία χώρου εργασίας και ιστορία γενεών διαγράφονται αμέσως. Όλα τα άλλα καθαρίζονται μέσα σε 30 ημέρες, συμπεριλαμβανομένων των αντιγράφων ασφαλείας καθώς περιστρέφεται.
Αυτό που απαιτείται να κρατήσουμε
Τα αρχεία πληρωμών διατηρούνται εκεί που το απαιτεί ο νόμος, για έλεγχο της φορολογικής και της απάτης-απώλειας. Διατηρούνται χωρίς τα στοιχεία του λογαριασμού σας και δεν χρησιμοποιούνται για να επικοινωνήσουν μαζί σας ή για να ανοικοδομήσουν ένα προφίλ. Τα αρχεία πρόσβασης του διακομιστή που περιέχουν διευθύνσεις IP διατηρούνται για έως 90 ημέρες για την ασφάλεια και την πρόληψη κατάχρησης, στη συνέχεια διαγράφονται.
Ενεργές συνδρομές
Αν θέλετε μόνο να σταματήσει η χρέωση, μπορείτε cancel τη συνδρομή και να κρατήσει το λογαριασμό σας.
Δείτε την Πολιτική Απορρήτου P μας για την πλήρη περιγραφή του τι συλλέγουμε και γιατί.