Hesabınızı ve verilerinizi sil
Free.ai hesabınızı nasıl kalıcı olarak silersiniz, neler silinir ve nelerin tutulması gerektiğini.
Free.ai hesabınızı web sitesinden veya Free.ai mobil uygulamasından her zaman silebilirsiniz. Silme kalıcıdır ve geri alınamaz.
Hesabınızı nasıl sileceğiniz
Eğer giriş yapabilirsen
- Hesabınıza giriş yapın.
- Hesap ayarlarını aç.
- Hesap Sil'i seçin ve doğrulayın.
Free.ai Android uygulamasında, aynı seçenek Hesap altında bulunuyor. Bu silme akışını açıyor.
Eğer giriş yapamıyorsanız
Hesap adresinden hello@free.ai e-posta gönderin ve bizim sizden sizden silmemizi isteyin. Biz bunu onaylayıp sizden sileceğiz. Hiçbir hesap farklı bir adresin isteği üzerine silinmez.
Ne silinecek?
- E-posta adresiniz, şifreniz ve profil ayarlarınız.
- Token balansın ve geri kalan krediler, bunlar kaybedilmiş olacak.
- Chat geçmişiniz, çalışma alanınız dosyaları ve kaydedilmiş projeleriniz.
- Sizin nesilleriniz: resimler, video, ses ve paylaşım bağlantıları.
- API anahtarlarınız, webhooklar ve planlanmış görevler.
Chat çalışma alan dosyaları ve üretim geçmişi derhal silinir. Geri kalan her şey, döndükleri zaman yedeklemelerden de dahil olmak üzere 30 gün içinde temizlenir.
Neyi korumamız gerekiyor?
Ödeme kayıtları vergi ve dolandırıcılık önleme denetimleri için yasal olarak gerekli olduğunda saklanır. Hesabınızla ilgili bilgileriniz olmadan saklanır ve sizinle iletişime geçmek veya profili yeniden oluşturmak için kullanılmaz. IP adresleri içeren sunucu erişim logları güvenlik ve kötüye kullanımı önlemek için 90 güne kadar saklanır, sonra da silinir.
Aktif üyelikler
Hesabınızı silmek, herhangi bir aktif aboneliği iptal eder ve tekrar fatura kesileceksiniz. Eğer sadece fatura kesilmesini istiyorsanız, cancel the subscription'yi kullanarak aboneliği iptal edebilir ve hesabınızı koruyabilirsiniz.
Neyi ve neden topladığımızın tam tanımını görmek için Privacy Policy sayfamızı ziyaret edin.